Liga 1

Încă o demitere la Dinamo! Ce decizie a luat azi Ionuţ Negoiţă

Articol de Gabriel Burete  —  miercuri, 09 octombrie 2013

După despărţirea de Gheorghe Mulţescu, şefii lui Dinamo l-au îndepărtat şi pe antrenorul echipei secunde, Iulian Mihăescu.


Mihăescu a început slab mandatul la echipa a doua a "cîinilor", cu trei înfrîngeri în tot atîtea meciuri în liga a treia. Meciul pierdut acasă, etapa trecută în faţa celor de la FC Balş, 1-2, i-a enervat pe cei din conducere, care au decis demiterea sa de la formaţia secundă. Tehnicianul a refuzat propunerea şefilor de a se impica la grupele de copii şi juniori şi şi-a încheiat înţelegerea cu Dinamo.

Înlocuitorul său va fi probabil Lucian Mezei, tehnicianul echipei de juniori A, care a disputat finala campionatului naţional în faţa Academiei Hagi, pierdută la Buftea, 0-1. Mezei i-a antrenat anul trecut pe Dobrosavlevici, Filip, Jugaru, Buia, sau Valentin Balint, care evoluează acum pentru primele două echipe ale "cîinilor".

Negoiţă, premiant
Acţionarul majoritar al "alb-roşilor" a participat aseară la Gala Premiilor VIP, la Palatul Ştirbey, unde a fost premiat pentru salvarea echipei "alb-roşilor" şi pentru proiectul pe care îl derulează la Dinamo. "Eu am încercat, în primul rînd, pe termen scurt, să salvez clubul. Sînt mulţumit de ceea ce s-a întîmplat pînă acum. Privesc acest proiect pe termen lung, e nevoie de timp pentru a face performanţă. Dinamo, de câţiva ani buni, nu a mai avut rezultate notabile. Lucrurile s-au deteriorat din ce în ce mai mult şi nu se pot schimba toate astea peste noapte", a declarat Negoiţă pentru ziarulring.ro.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.