Liga 1

Tamaş a venit la CFR ca să plece :D "De aici se ajunge cel mai uşor afară!"

Articol de Radu Romanescu  —  joi, 10 octombrie 2013

Tamaş a fost prezentat oficial la formaţia din Gruia. El a mărturisit că a ales fosta campioană în vederea unui transfer în străinătate, la finalul acestui sezon


Liber după ce s-a despărţit de West Bromwich Albion, Gabriel Tamaş a semnat o înţelegere pînă în vară cu echipa antrenată de Petre Grigoraş. Fundaşul de 29 de ani nu s-a ferit să-şi mărturisească principalul scop al venirii: să atragă privirile cluburilor din afara României: "M-am întors în ţară ca să reintru în atenţia fotbalului, pentru că nu am mai jucat în ultima perioadă la West Brom şi am pierdut ritmul de joc. N-am făcut niciodată un pas înapoi în carieră şi nu am făcut nici acum. Am venit la CFR pentru că de aici au plecat cei mai mulţi jucători în străinătate".

Tamaş a mai spus că nu va avea nici o problemă în a se adapta la CFR şi crede că poate intra pe teren încă de la următorul meci, la Piatra Neamţ. "Am jucat cu Rada, cu Sepsi, cu Deac sau Maftei, deci cunosc majoritatea jucătorilor. Sînt încîntat de ce am găsit aici. Îmi place şi antrenorul, Grigoraş e un tehnician foarte bun. Eu voi face tot posibilul să fiu cît mai repede pe teren, chiar din etapa viitoare", a încheiat fostul internaţional.

Stoperul şi-a început cariera la FC Braşov şi a mai evoluat la Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre şi West Bromwich Albion.


19 meciuri a jucat Tamaş pentru West Brom din 2011 pînă în august 2013, cînd şi-a reziliat angajamentul cu englezii

1,2 milioane de euro era salariul fundaşului în Anglia. În Gruia va primi 20.000 de euro pe lună

82 de meciuri
şi 6 goluri are Tamaş în Liga 1


"Din România nu am mai avut alte oferte, dar sînt încîntat că am ajuns la Cluj"
Gabriel Tamaş, fundaş CFR

"Concurenţă pe post? E normal să-ţi faci probleme după un an de zile în care nu ai mai jucat decît cîteva meciuri. Antrenorul e boss-ul, el decide"
Gabriel Tamaş, fundaş CFR

"Pentru mine echipa naţională nu mai contează, în acest moment pentru mine există doar CFR. Poate la un moment dat voi reveni la lot, dar acum sînt prea mic să vorbesc despre"
Gabriel Tamaş, fundaş CFR

Barurile deja îl aşteaptă!
Un pub din Cluj a ales o metodă inedită de a-şi face reclamă: ieri, în ziua în care Gabi a semnat cu CFR, administratorul paginii oficiale de facebook a barului a postat o poză a fundaşului, adăugînd urarea "Tamaş, bine ai venit la Cluj! Te aşteptăm pe la noi ", aluzie la repetatele incidente în care a fost implicat stoperul, după ce a petrecut în astfel de localuri.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.