Campionate

Cristiano Ronaldo îi dă replica lui Eusebio: "Nu trebuie să fie trist"

foto: zimbio.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 octombrie 2013

După ce ieri Eusebio a spus că este o greşeală comparaţia cu Ronaldo, astăzi a venit rîndul fotbalistului lui Real Madrid să răspundă.

Cristiano a declarat că fostul fotbalist Eusebio nu ar trebui să fie supărat pentru că jucătorul de la Real Madrid l-a depăşit în ierarhia celor mai buni marcatori din istoria selecţionatei Portugaliei: "Recordurile sînt pentru pentru a fi depăşite şi nu trebuie să fie trist. Eusebio va fi mereu Eusebio, iar Cristiano va fi mereu Cristiano. El nu trebuie să fie trist pentru că mereu va fi acolo, în frunte", a declarat Ronaldo.

Ieri, Eusebio a acuzat actualul sistem şi comparaţia cu Ronaldo: "Nu poţi face comparaţia. Este o greşeală, pentru că am jucat 60 de meciuri pentru a marca 41 de goluri. În prezent, cineva m-a depăşit, dar este mult mai uşor să înscrii goluri în faţa unor adversari modeşti. Eu n-am jucat niciodată împotriva unor ţări precum Liechtenstein sau Azerbaidjan".

Cristiano Ronaldo a ajuns la 43 de goluri pentru naţionala Portugaliei, în timp ce Eusebio are 41. Primul este Pauleta, cu 47 de reşite.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.