Campionate

Adidas şi AC Milan colaborează pînă în 2023 » Noul acord prelungeste contractul semnat în 1998!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 octombrie 2013

Începand cu 1998, clubul si-a imbogatit palmaresul cu 11 trofee: 3 Italian Championships, 1 Italian Cup si 2 Italian Supercups, 2 trofee UEFA Champions League, 2 UEFA European Supercups si 1 FIFA Club World Cup.

Aceasta lista impresionanta este completata de trofeul Golden ball si de premiul FIFA World Player, primit de Kakà, toate acestea castigate in timpul parteneriatului cu brandul celor 3 dungi.

"In acesti 16 ani, am admirat intotdeauna atitudinea si angajamentul celor de la A.C. Milan de a avea rezultate cat mai bune pe teren, dar si de a consolida imaginea echipei ca brand global, devenind astfel echipa cu cele mai multe victorii din industria fotbalului, dar si unul dintre cele mai indragite cluburi din lume", a precizat Herbert Hainer, CEO adidas Group.

"Astazi am pus bazele unui nou capitol in aceasta colaborare, care ne-a ajutat sa obtinem numai rezultate bune. Vom implini 25 de ani impreuna, inca din 1988 impartim aceleasi valori, strategii, dorinta de a fi superiori si spirit inovator. Brandul celor trei dungi a fost alaturi de noi de fiecare data, atat pe teren, cat si in afara lui.

Impreuna cu adidas am scris istoria fotbalului si am creat un model de succes: dungile noastre rosii si negre si dungile adidas sunt unite nu numai pe tricouri. Am inceput de la o sponsorizare clasica si am ajuns la o sinergie care ne ajuta sa cream un parteneriat mult mai puternic: Milan si adidas sunt partenerii perfecti, gata sa infrunte orice provocare", a declarat Adriano Galliani.

Parteneriatul dintre adidas si A.C. Milan a fost intotdeauna inovator, cei doi lucrand impreuna atat in ceea ce priveste produsele create pentru club, dar si pentru proiecte dezvoltate impreuna. Scolile de fotbal A.C. Milan, adidas Milan Junior Camp, colaborarea dintre adidas Innovation team si Milab lab sunt doar cateva exemple.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.