CM 2014

Reîncărcaţi! Van Gaal plănuieşte modificări cu Turcia, dar cu acelaşi scop: "Nu mă mai întrebaţi! Vreau să cîştig!"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suspendat, închizătorul Nigel de Jong va fi probabil înlocuit cu Clasie. "Turcii" Sneijder şi Kuyt aşteaptă şi ei ocazia de a juca. Iar stoperii titulari revin în echipă


"Ne-am calificat, de acum pregătim Mondialul. Dar asta nu înseamnă că nu mă interesează să cîştig. Fiecare victorie, indiferent de meci, e importantă", anunţa Louis van Gaal după acel 2-0 eliberator din Andorra.

"Va fi testul de foc"
Vineri, la o jumătate de oră de la spectacolul suprem, 8-1 cu maghiarii debusolaţi de fotbalul total batav, Van Gaal a revenit la conferinţă: "Nu mă mai întrebaţi dacă vreau să înving şi Turcia! Sigur că vreau". Iar Strootman, al 3-lea căpitan al "generalului" Louis, anunţă: "La Istanbul trebuie să jucăm şi mai bine. Va fi într-adevăr un test de foc. Noi vom fi marţi puşi sub presiune".

5 nume noi la Istanbul?
LvG va face însă mai multe modificări în formula de start. Una, forţată. Nigel de Jong e suspendat şi, dacă nu va fi chemat alt închizător, Clasie va patrula în faţa defensivei. Pe lîngă această schimbare, selecţionerul va readuce duetul stoperilor titulari, De Vrij - Martins Indi. Şi n-ar fi exclus ca Sneijder şi Kuyt, jucătorii de la Galatasaray şi Fenerbahce, să-i înlocuiască pe Van der Vaart şi Van Persie. Într-o echipă la fel de combativă, susţine presa olandeză.


32 de goluri au marcat olandezii în 9 etape din grupa D; cele mai multe din zona europeană a preliminariilor CM 2014

Cum ar putea arăta Olanda marţi
Vorm - Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Blind - Sneijder, Clasie, Strootman - Robben, Van Persie (Kuyt), Lens

Loţi, eterna variantă pentru unguri
După ce Sandor Egervari a demisionat vineri noapte, la sfîrşitul partidei de la Amsterdam, federaţia maghiară a pus pe listă mai multe nume. Printre posibilii selecţioneri se află şi Loţi Boloni, pe care ungurii au tot încercat să-l atragă în ultima vreme. Dar favorit pare lusitanul Paulo Sousa.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.