Liga 2

Dezastru la Rapid: "S-au oprit gazele şi curentul!" Patronii, ameninţaţi: "Moldovan n-are voie pe bancă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 octombrie 2013

Rapidiştii anunţă că se pregătesc de promovare, dar situaţia de la club nu este una foarte bună. Marian Rada, fostul antrenor al giuleştenilor, susţine că azi au fost oprite gazele şi curentul la Pro Rapid.

“Acest Cristescu a spus ca el e rapidist. L-am primit în anturajul clubului şi acum a ajuns să fie patron. Dar nu ştiu cît de patron este. Azi s-a oprit curentul la ProRapid, s-au oprit gazele", a spus Rada la SportTotalFM.

Încă sub contract cu Rapid, Rada îi ameninţă pe şefii clubului:

"Rapid dacă termină pe primul loc şi promovează trebuie să obţină licenţa. La ora actuală, în acte sînt antrenor oficial. Eu pot la meciul următor să mă prezint la joc, însă eu nu vreau să mai tulbur apele. Rapidul plăteşte amenzi de cîte ori apare Viorel pe bancă, pentru că încă nu s-au reglat toate actele.

Eu le-am zis să reziliem, dar să-mi plătească toate salariile, aşa cum scrie în contract. Trebuie să-si platească datoriile către angajati. Daca nu voi fi plătit ma voi prezenta pe banca tehnică şi asta este".

Nicolae Cristescu spunea în urmă cu două zile că Rada e plătit la zi: "I-am păstrat contractul pe care îl avea, îl plătim şi acum cu 3.000 de euro pe lună".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.