Liga 2

UPDATE Haos la Rapid » Directorul de imagine îl contrazice pe Cristescu: "Nu eu sau Moldovan trebuie să plătim facturile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 octombrie 2013

UPDATE 14:15 / Directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu, îl contrazice pe Nicolae Cristescu şi susţine că problemele de la Pro Rapid au apărut pentru că nu au fost plătite facturile la curent şi gaze.

"Sînt nişte probleme cu utilităţile. În cursul zilei de azi se plătesc şi probabil se va da drumul la curent. Cineva trebuie să plătească pentru acest lucru, pentru că nu e treaba lui Viorel Moldovan sau a mea să plătim facturile. În munca noastră de reconstrucţie a imaginii clubului apar şi probleme mici, sau mai mari.

Am fost nevoit să anulez conferinţa de presă din cauză că erau condiţii inoportune", a spus Ionescu la Sport Total fm.

-----------

Rapidiştii şi-au mutat antrenamentul la Buftea, în condiţiile în care la Pro Rapid s-au oprit gazele şi curentul.

Nicolae Cristescu susţine că această situaţie se datorează unor lucrări la metrou, nu din cauza unor datorii pe care le-ar avea clubul.

"Situaţia asta nu este numai la noi, e în tot cartierul. Eu stau în zonă şi nici eu nu am curent acasă. Se lucrează la metrou la noua magistrală şi au tăiat tot, curent, gaze. Ne-am certat cu ei, pentru că au zis că dau drumul astăzi, dar pînă la ora asta nu au rezolvat decît problema gazelor. Curentul au zis că revine peste vreo oră.

Clubul nu are datorii la furnizorii de utilităţi, ultimele facturi pe care le-am primit la gaze şi curent sînt din 12 şi 16 august, în total 9.600 de lei şi le-am plătit. Acum urmează să vină facturile pe septembrie", a spus Cristescu pentru Mediafax.

"După ce că ne-au lăsat fără curent, acum cei de la metrou ne-au zis să îi lăsăm să spargă în Pro Rapid ca să tragă o conductă. În apropiere este o staţie de metrou veche (n.r. - staţia Laminorului), săpată pe vremea lui Ceauşescu, care e inundată. Iar ei vor să tragă o conductă şi să deverseze apa aia în lacul Străuleşti. Le-am zis că nu le permitem, chiar dacă ne-au propus şi despăgubiri. Să tragă ţeava prin cimitir dacă vor, noi nu îi lăsăm să spargă la noi în bază", a mai precizat Cristescu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.