Diverse

Steliştii jubilează! Becali ar putea fi eliberat din închisoare » Un fost preşedinte al României are cheia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 octombrie 2013

"Gigi Becali trebuie să fie eliberat", acestea sînt cuvintele avocatului patornului Stelei, care a susţinut astăzi în faţa instanţei că schimbul de terenuri cu MApN, pentru care Becali a fost condamnat la închisoare, ar fi fost girat de fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Gigi Becali şi avocatul său au venit la tribunal şi au contestat faptul că a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu şi dosarul schimburilor de terenuri, anunţă ProTV.

Becali a declarat că generalul Dumitru Cioflină, care a fost şi el de asemenea condamnat în acest dosar, i-a dezvăluit o informaţie care poate schimba datele problemei: schimbul de terenuri a fost girat în CSAT şi există chiar şi un act semnat de Emil Constantinescu!

Toate acestea duc la ideea că acuzaţiile din dosar sînt rezultatul unor necunoaşteri, judecătorii neavînd acces la informaţii secrete.

În acest sens, Becali şi avocatul său cred că procesul trebuie rejudecat de magistraţii care au acces la informaţiile respective.

În acest moment se aşteaptă o poziţie oficială a lui Emil Constantinescu, iar dacă acesta confirmă cele susţinute de Becali, procesul ar putea fi reluat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.