Liga 1

VIDEO+FOTO I-au curentat! » FC Vaslui a ajuns pe ultimul loc în clasament, după 1-2 cu Corona!

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ameninţaţi că nu vor juca partida cu Vaslui din cauza datoriilor către firma de distribuţie de electricitate, braşovenii au reuşit să obţină aseară prima victorie în Liga 1


La -5 grade în termometre şi -13 puncte în clasamentul adevărului, Corona a început perfect meciul cu adormiţii din Vaslui. Horia Popa şi Vranjkovici au început recitalul ocaziilor, dar golul a venit în minutul 17, cînd puştiul Sergiu Buş a prins o torpilă din afara careului, care s-a oprit în vinclul lui Straton.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Peste 6 minute, Lovrecici s-a încurcat ca un începător în curtea şcolii, a pasat greşit, iar Brata a majorat scorul (23).

Elevii lui Ciobotariu, aflat la debutul pe banca moldovenilor, s-au trezit abia pe finalul primei reprize. Burlacu l-a tras prosteşte în careu pe Temwanjera, iar Antal a înscris sigur din penalty (45).

Repriza a doua s-a jucat doar în jumătatea braşovenilor, dar Pătulea, Sălăgeanu şi Antal l-au făcut mare pe Marc. Corona a rezistat eroic şi a bifat primul succes în Liga 1, trimiţînd Vasluiul pe ultimul loc al clasamentului!

"Am început de la 2-0 acest meci, este clar că nu ne-a ieşit jocul şi este un lucru trist pentru noi. Trebuia să jucăm fotbal, să cîştigăm, eram mai valoroşi, dar n-am putut să facem nimic! E o ruşine pentru noi"
Liviu Ciobotariu, antrenor Vaslui

"Este o victorie meritată pentru că am crezut în ea. N-au existat ocazii foarte mari, dar am marcat repede şi am reuşit să scoatem prima victorie mult dorită în Liga 1"
Ionel Gane, antrenor Corona



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.