Liga 1

VIDEO+FOTO Déjà vu! » Steaua n-a jucat, ci s-a distrat cu Viitorul lui Hagi, 4-0, la fel ca şi în turul sezonului trecut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Reghe a marcat două goluri şi a avut alte 3 ocazii mari în primele 12 minute, după care a jucat cu gîndul la confruntarea de marţi, din Champions League

Steaua a jucat vinerea trecută un amical cu Şahtior, pe care l-a pierdut umilitor, 1-4, iar aseară s-a reîntors în Liga 1 şi a bătut pas de defilare în faţa Viitorului Constanţa. Probabil că Reghe a dorit o repetiţie pentru meciul cu Basel, dar a ieşit un antrenament nici măcar solicitant, cu puştii lui Hagi pe post de jaloane umane.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Putea fi 5-0 după un sfert de oră
Primele 12 minute sînt, de fapt, concluzia partidei. Trei mari ocazii, plus două goluri pentru oamenii lui Reghe. Stanciu a ratat şi a şi marcat, Piovaccari doar a ratat, în timp ce Puţanu şi-a zis că singura şansă de a se remarca e să-şi marcheze un autogol şi l-a bătut pe Balauru cu un şut din propriul careu.

2-0 în minutul 12, scenariu aproape aproape identic cu cel de la meciul din turul sezonului trecut, cînd Steaua marcase de două ori în 6 minute.

Puţanu, două autogoluri
Restul partidei a fost o plimbare de seară pentru Bourceanu şi compania, chiar dacă în partea a doua intrarea lui Dică la oaspeţi şi ieşirea lui Stanciu a mai echilibrat disputa.

S-a jucat în acelaşi ritm lent, fără nerv şi fără spectaculozitate, cu Puţanu ajuns "idol" în tribune pentru o "performanţă" rară: două autogoluri în acelaşi meci şi cu Tatu care a marcat şi l-a făcut pe Emil Grădinescu să rostească o "blasfemie": "Tatu a înscris în stil Romario".

Aseară "amical", marţi oficial
Steaua a cîştigat, s-a distanţat în clasament, însă testul adevărat e marţi, cu Basel. Şi va mai fi un test şi în retur, cînd se va juca Viitorul - Steaua şi probabil că o echipă va fi deja campioană şi una în mare căutare de puncte pentru a evita retrogradarea.

Atunci vom afla dacă se naşte o tradiţie tristă între un naş şi un fin sau partida din primăvară a fost doar o ruşine.

Chipciu a revenit după 5 luni

Mijlocaşul Stelei a jucat din nou aseară după o pauză de aproape o jumătate de an. El s-a accidentat grav în mai, în derby-ul cu Dinamo, cînd a suferit o fractură în 4 locuri diferite la tibie. A fost introdus în minutul 77, a avut o ocazie de a marca şi a încasat un "galben".

A debutat fiul lui Petre Marin
Finalul meciului de aseară a produs un debut interesant. Răzvan Marin, nimeni altul decît băiatul fostului fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, Petre Marin, a fost introdus pe teren de Bogdan Vintilă şi a bifat astfel primul său joc în Liga 1. În vîrstă de doar 17 ani, Răzvan Marin face parte din lotul României Under 18.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.