Liga 1

UPDATE FOTO Autocarul Vasluiului, implicat într-un accident: "Şoferul n-a mai putut evita un camion!" :S

+4 Foto
Nuno Viveiros a postat cîteva imagini pe contul de facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 octombrie 2013

UPDATE 16:15 Preşedintele Vasluiului, Dragoş Iftimie, a povestit cum s-a petrecut accidentul.

"Ne-a ieşit un camion în faţă şi şoferul n-a mai avut timp să-l evite. Impactul n-a fost atît de puternic încît să producă victime. Băieţii chiar au avut puterea să glumească, bine că n-a fost nimic grav. Am chemat nişte specialişti care să poată reda direcţia autocarului şi să poată fi tractat.

Poliţiştii n-au determinat încă cine a fost de vină", a spus Iftimie la sportro.

UPDATE 14:45 După două ore de aşteptare, jucătorii Vasluiului au fost preluaţi de un alt autocar şi în jurul orei 15:30 vor ajunge acasă. Doar şoferul şi directorul sportiv al clubului au rămas la faţa locului.

UPDATE 13:50 Fotbalistul Vasluiului Nuno Viveiros a postat un mesaj pe contul de facebook şi cîteva poze de la accident.

"De parcă nu era de ajuns că am pierdut meciul, acum am avut şi un accident din ăla... autocarul a fost lovit frontal de un camion. Bine măcar că nu a fost nimeni rănit. Ce sperietură!", a scris portughezul.

UPDATE 13:45
/ Jucătorii Vasluiului încă aşteaptă să fie preluaţi de un alt autocar.

Jucătorii celor de la FC Vaslui au plecat în această dimineaţă de la Braşov, după ce ieri seară au jucat în compania celor de la Corona.

În aproprierea localităţii Tecuci, în drumul spre Bîrlad, autocarul în care se aflau toţi jucătorii echipei şi stafful a fost implicat într-un accident de circulaţie, ciocnindu-se cu un tir care transporta lemne. Din primele informaţii nu există victime, dar şocul produs a fost destul de mare!

În acest moment, jucătorii Vasluiului sînt în afara oricărui pericol, toţi sînt pe marginea drumului aşteptînd să fie preluaţi de un alt autocar care a plecat de la Vaslui.



Revenim cu amănunte. Ştire în curs de actualizare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.