Liga 1

VIDEO Matei eliminat pentru că i-a aplaudat pe fanii lui Dinamo:"Sînt şocat!" » Scandarea care l-a enervat pe arbitrul Kovacs

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 octombrie 2013

O fază extrem de controversată s-a petrecut în minutul 80 al partidei de la Giurgiu, Astra - Dinamo, la scorul de 2-1.

Vezi aici video cu momentul!

Căpitanul dinamovist Cosmin Matei a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, după ce a aplaudat o scandare a galeriei dinamoviste.

Un jucător al Astrei se pregătea să bată o lovitură liberă în zona porţii oaspeţilor. Arbitrul Istvak Kovacs era în apropiere, iar suporterii "cîinilor" au început să scandeze "Afară, afară cu ungurii din ţară!". Matei, care se afla lîngă arbitru, a aplaudat în direcţia acestora, iar Kovacs i-a arătat imediat cartonaşul galben, presupunînd că jucătorul încuraja manifestările galeriei. Mijlocaşul mai fusese avertizat în minutul 22, aşa că a fost trimis imediat la vestiare.

Luchin a protestat vehement, motiv pentru care a fost şi el admonestat de central.

"Sînt şocat de ceea ce s-a întîmplat. Nu am avut nici o treabă cu arbitrul. Nu îmi vine să cred că am fost eliminat! Un copil de 12 ani care era pe gard mi-a strigat că mă iubeşte, mi s-a rupt sufletul cînd l-am văzut şi l-am aplaudat", a spus Cosmin Matei la DigiSport, după meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.