Liga 1

Trufie cu Nistor, silenzio cu Maxim! Cu ce se mai ocupă managerul Stelei în ultima perioadă

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Stoica a creat o postare umilitoare la adresa lui Nistor, pentru prestaţia slabă din meciul Evian - Guingamp, dar n-a mai amintit nimic de mijlocaşul lui Stuttgart, strălucitor şi duminică în Bundesliga, ambii refuzînd Steaua în acest an.

"N-o să mă auziţi niciodată pe mine criticînd un fotbalist". E o declaraţie pe care Mihai Stoica a tot repetat-o în ultimii ani, mai ales de cînd a trecut de la Oţelul la Steaua, în 2002. Acest lucru nu mai e respectat însă şi în prezent de cel care e manger în Ghencea.

Sîmbătă seara, la puţin timp după terminarea meciului Evian - Guigamp 1-2, MM a scris pe contul său de Facebook cîteva rînduri prin care îl umilea practic pe Dan Nistor, fotbalist care a refuzat să semneze cu Steaua în această vară.

"Tare promo-ul cu celebrul Dan Nistor care zicea ceva de genul «Urmăriţi campionatul Franţei numai la DigiSport!»... păi era mai bine să-l urmărească şi el, săracul, tot la DigiSport, că azi a intrat la 1-0 pentru Evian şi s-a terminat 1-2. Du-te, tată, la Vittel...", a scris MM, făcînd trimitere la faptul că Nistor a intrat în minutul 73, la 1-0, şi rezultatul final a fost 1-2.

Totuşi, la mai puţin de o zi distanţă, Mihai Stoica n-a mai avut nici o replică după prestaţia altui fotbalist care a refuzat să semneze cu Steaua în 2013. E vorba despre Maxim, cel mai bun de pe teren în Hamburg - Stuttgart 3-3, cu un gol şi o pasă de gol. MM n-a avut nici o postare pe Facebook referitor la Maxim.

1 e locul pe care îl ocupă Maxim, pe site-ul oficial al Bundesligii, în topul celor mai buni pasatori, cu nu mai puţin de 5 pase de gol în actualul sezon

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.