CM 2014

CR7 sau Ibra? » Confruntare incendiară în play-off-ul pentru Mondial între coloşii Ronaldo şi Ibrahimovici

Cristiano Ronaldo a jucat 107 meciuri la "naţională", marcînd 43 de goluri. Zlatan Ibrahimovici, 46 de goluri în 94 de selecţii pentru Suedia.

Articol de Daniel Scorpie, Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristiano n-a vrut Franţa ca adversar, din cauza jocurilor de culise pe care le-ar putea face Platini, preşedintele UEFA, dar i-a ieşit în faţă fiorosul Zlatan.

Cînd a fost întrebat cu cine i-ar plăcea să joace la baraj, Ronaldo a răspuns dur: "Vă spun echipa pe care nu vreau s-o întîlnim înainte de Mondial. E Franţa. Sînt prea multe interese în jurul său. Dacă aş vorbi, aş fi suspendat automat".

Nu vor fi francezii rivalii lusitanilor în play-off, dar Cristiano va da peste adversari mai în formă decît "cocoşii". Banda suedeză a lui Ibrahimovici, locul 2 în grupa C, care a marcat nu mai puţin de 7 goluri Germaniei în două meciuri din calificări, de-abia îl aşteaptă pe Ronaldo!

Portugalia ştie cum să abordeze meciurile de baraj, s-a calificat şi la CM 2010, şi la CE 2012 după asemenea confruntări, eliminînd de fiecare dată Bosnia. Numai că Zlatan nu glumeşte: "Portughezii sînt favoriţi, însă vor fi două partide fantastice, la capătul cărora noi ne vom califica".

CR7 la criogenie
Cristiano Ronaldo se pregăteşte de baraj la -160 de grade C! Golgeterul Portugaliei şi-a instalat acasă o cameră de criogenie ce a costat 45.000 de euro. Face o şedinţă de 3 minute săptămînal.

Play-off Europa
Portugalia - Suedia
Ucraina - Franţa
Islanda - Croaţia
Turul se va disputa pe 15 noiembrie, returul 4 zile mai tîrziu.

ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Totti, out o lună!
AS Roma şi-ar putea pierde căpitanul pentru 4 săptămîni. Accidentat vineri la coapsa dreaptă, Totti ratează sigur jocurile cu Udinese şi Chievo, riscînd să nu conteze cu Torino, şi nici cu Sassuolo!

Lovit de fumigenă
Chiricheş a fost duminică martorul unui incident la partida Aston Villa - Tottenham 0-2. David Bryan, asistentul arbitrului Dowd, a fost lovit în spate cu o fumigenă aruncată din tribună. Stewarzii au reuşit să-i prindă în doar 200 de secunde pe vinovaţi.

Atac la ziarişti
Patrice Evra şi-a reglat conturile cu jurnaliştii şi comentatorii incomozi, care l-au criticat. "Au minţit lumea că sînt fluierat, arogant şi nu-s iubit de fani. Cei care-mi strică imaginea sînt nişte paraziţi şi vagabonzi", s-a revoltat fundaşul lui Man. United în interviul pentru Telefoot.

Inbox
- BUFFON îl admiră pe Casillas c-a acceptat să fie rezervă la Real. "Este tare ciudat să-l văd pe bancă, dar e meritul lui. Asta îl face un om şi mai mare", a spus goalkeeperul lui Juve şi al Italiei.
- WALCOTT s-a reaccidentat şi va lipsi încă trei săptămîni. Starul lui Arsenal acuză probleme la muşchii abdominali şi e absent cu Dortmund şi cu Chelsea, putînd reintra cu Man. United, pe 10 noiembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.