Liga 1

VIDEO Victoria de la punctul cu var » ACS Poli se impune cu ajutor de la arbitru în meciul cu U Cluj, 2-1

Duelurile pentru balon au fost de multe ori haotice // Foto: Mediafax

Articol de Bogdan Teodorescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişorenii au cîştigat după o pauză de 2 luni şi jumătate, însă au beneficiat de ajutorul "centralului" Dumitru, care a inventat penalty-ul din final.

Poli a mers la Cluj sperînd să iasă din pasa proastă în care a intrat după un început bun de campionat. Bănăţenii nu mai marcaseră în Liga 1 de pe 23 august, cînd au pierdut, 1-2, la FC Braşov! Cu Şunda revenit în prima divizie după 7 ani, bănăţenii au început tare, însă Szekely nu l-a învins pe Veselovsky de la 16 metri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, Şeroni a reluat cu capul puţin peste poartă după un corner. De partea cealaltă, Lemnaru putea deschide scorul, dar în loc să preia în careu a încercat un lob cu capul. Szekely a dat lovitura înainte de pauză, cînd a marcat după un penalty obţinut de Nanu, la o fază în care a fost faultat de Rilke: 0-1!

După pauză, oaspeţii au stat la pîndă, iar "şepcile roşii" au căutat egalarea, însă Balde şi Tîrnăcop n-au fost inspiraţi, iar şutul lui Lemnaru a fost scos de la vinclu de Nuno Claro. Insistenţa gazdelor a dat roade cu 7 minute înainte de final, cînd Abrudan a egalat cu o lovitură de cap plasată: 1-1!
Şi cînd totul mergea spre o remiză, Robert Dumitru a ieşit la rampă.

"Centralul" braşovean a acordat gratuit încă un penalty pentru oaspeţi, la duelul Nanu - Veselovsky, Gorobsov a înscris, iar ACS Poli a obţinut, în sfîrşit, încă un succes, în vreme ce Universitatea pare condamnată.

"Al doilea penalty n-a fost, e clar că arbitrul a greşit, dar cu ce ne mai ajută asta acum?!" (Gheorghe Barbu, antrenor U Cluj)

"Timişorenii au avut două şanse de gol, ambele din penalty. Tata a fost arbitru, nu vreau să dau în ei, dar e frustrant. Ultimele trei goluri încasate acasă au fost din penalty" (Octavian Abrudan, fundaş U Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.