Liga 1

CFR, prima nemulţumită după amînarea etapei: "Ce realizezi? Stranierii tot nu pot veni" » Cum ar fi procedat clujenii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 octombrie 2013

Victor Piţurcă a solicitat ca etapa din Liga 1 care trebuia să se dispute înaintea meciurilor de baraj cu Grecia să fie amînată, iar răspunsul LPF a fost unul pozitiv.

Imediat, Petre Grigoraş a izbucnit şi a explicat că nu ajută cu nimic dacă jucătorii din primul eşalon sînt la lot dacă cei din străinătate vor juca meciuri în acel weekend.

De asemenea, tehnicianul propunea ca echipele care au jucători convocaţi să joace pînă sîmbătă şi apoi să meargă la echipa naţională: "Să ai trei săptămîni pauză, trei una după alta, e cam mult. Jucătorii din străinătate o să fie la lot cu trei săptămîni inainte? Noi pentru ce amînăm o etapă cînd putem juca pe un teren bun? Cu ce am fi deranjat dacă se jucau vineri, sîmbătă, duminică? Se ştiau echipele care dau jucători la naţională, jucau ele vineri. Cînd mai jucăm, pe 25 decembrie? Nu e o problemă, e o constatare. Ce realizezi, atît timp cît cei din afară nu pot veni?

Eu am fost mulţumit cînd a fost acea primă întrerupere, pentru că veneam nou la echipă. Dar nu am cerut eu acel lucru. Primordială este echipa naţională. Se făcea un aranjament ca să joace vineri sau sîmbătă echipele care dădeau jucători la naţională. Nu prea mai e timp, pentru ca sînt şi meciurile de Cupă, trebuie să terminăm campionatul mai repede, pentru că ne vom califica la Mondial, o sa vedeţi", a explicat Grigoraş, conform sptfm.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.