Liga Campionilor

VIDEO Killerwandowski! » Lewa i-a stricat aniversarea lui Wenger, 64 de ani ieri: Dortmund - Arsenal 2-1

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cînd meciul se îndrepta spre o remiză, polonezul a lovit necruţător. La primul şi singurul său şut spre poartă în tot meciul!


Arsene Wenger a împlinit ieri 64 de ani şi şi-a tratat oaspeţii germani foarte politicos. A urcat în tribună pentru a-l saluta pe omologul Klopp, suspendat, apoi a rămas calm pe bancă la gafa lui Ramsey, speculată de Mhitarian, care a deschis scorul pentru Borussia (16).

Click aici pentru VIDEO!

Ideea de a-i face managerului cadou o victorie cu ocazia zilei de naştere parcă i-a inhibat pe "tunari", în loc să-i motiveze. Jocul lor n-a mai avut nici cursivitatea, nici ritmul din Premier League. Norocul lor, dubla gafă Subotici - Weidenfeller din finalul primei părţi, de care a profitat Giroud: 1-1.

Parcă enervaţi, nemţii s-au întors cu şi mai mult tupeu de la cabine. Dar conducerea o putea lua Arsenal, dacă "trasorul" lui Cazorla nu se oprea în transversală. Iar cînd toată lumea părea mulţumită cu remiza, a lovit, din senin, Lewandowski: 1-2, la singurul său şut pe poartă în tot meciul! Spre disperarea lui Wenger.


54 la sută a avut posesie Arsenal pe Emirates. Dar n-a reuşit să profite

3 şuturi pe poartă au avut oaspeţii, dintre care două au fost goluri. Tunarii au materializat doar unul din 5



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.