Nationala

Lazăr, băgat la mijloc în vestiarul lui PAOK: "Prietene, ai încurcat-o, îţi rupem picioarele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 octombrie 2013

România - Grecia este "dubla" care decide cine merge la Campionatul Mondial din 2014, iar trupa lui Piţurcă speră la prima calificare la un turneu final după o pauză de 16 ani.

Naţionala are şi doi jucători care evoluează în campionatul Greciei, pe Costin Lazăr şi pe Dorin Goian. Primul joacă la PAOK Salonic, echipă importantă unde evoluează mai mulţi internaţionali eleni, printre care Salpingidis, Katsouranis şi Ninis.

Iar şicanele între Lazăr şi greci deja au început. Gazeta Sporturilor a publicat în ediţia tipărită de astăzi o discuţie amuzantă pe care a avut-o Lazăr imediat după ce au aflat că România - Grecia se va disputa la baraj.

Salpingidis, micuţul atacant grec, a glumit cu Lazăr şi l-a "ameninţat" pe fostul rapidist: "Ai grijă, Costin! Ştiu că-ţi doreşti la fel de mult ca noi să joci la Mondial, dar ai ghinion. Aici, la Salonic, sîntem mulţi şi-ţi rupem picioarele". :D

"Atenţie la Costin! O să intre tare la mine acum. Vrea să scape de adversari pînă în noiembrie. Românii sînt buni, dar îi putem controla", a glumit şi Sotiris Ninis, mijlocaşul lui PAOK.

Întreaga discuţie este în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, dar şi în Gazeta Digitală. Vezi aici mai multe detalii!


Click AICI pentru a accesa Gazeta Digitală!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.