Liga Campionilor

Lucescu a făcut scandal la conferinţă: "Domnule Collina, e o lipsă de respect faţă de Şahtior!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 octombrie 2013

Şahtior a fost dezavantajată clar în meciul cu Bayer Leverkusen, scor 0-4, motiv pentru care Mircea Lucescu a făcut acuze dure după meci.

Antrenorul campioanei Ucrainei a explicat ce greşeli a comis centralul Lannoy şi e convins că echipa sa nu e întîmplător dezavantajată:

"E greu să comentezi un asemenea meci. Normal, rezultatul este unul ruşinos. Dacă am analiza ce s-a întîmplat de fapt, putem spune că noi am jucat mai mult împotriva arbitrului. În primul rînd, faulturile comise de Donati - cinci la rînd, la care arbitrul trebuia să intervină şi să acorde al doilea cartonaş galben. Imediat după ce a început repriza a doua, din senin, arbitrul a acordat un penalty adversarilor. Darijo (n.r. Srna) nici nu l-a atins, doar stătea acolo.

Am mai fost un moment în care Rolfes a comis henţ în careu, penalty clar. Imediat după faza asta, adversarii ne-au prins pe contraatac şi au înscris dintr-un ofsaid mare.

Din păcate, o lume întreagă vede această lipsă de respect la adresa clubului Şahtior Doneţk. Poate că supervizorul care deleagă arbitrii în Europa, domnul Collina, ar trebui să se gîndească la asta. În două meciuri consecutive din Champions League, rezultatele au fost decise de arbitri. Am suficientă experienţă, am trăit 90 de meciuri în Liga Campionilor, imediat simt cînd se întamplă ceva! Mi s-a mai întîmplat la fel şi la Galatasaray şi Beşiktaş".

VIDEO Executat! Bayer, arbitrul Lannoy şi propriul portar l-au pus la zid pe Mircea Lucescu, 0-4

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.