Liga 1

Cîte bilete s-au vîndut pînă acum pentru Braşov - Steaua şi la ce se aşteaptă oficialii "stegarilor"

Articol de Iulian Cuibar  —  vineri, 25 octombrie 2013

Partida cu Steaua de duminică, 21:30, Digi 1 şi liveTEXT pe GSP.ro, pare să stîrnească un interes ridicat în rîndul suporterilor stegari, care nu prea s-au înghesuit pînă acum la meciurile de acasă ale favoriţilor.

Chiar şi în condiţiile în care preţul biletelor pentru această partidă sînt de trei-patru ori mai scumpe, oficialii braşoveni se aşteaptă ca tribunele să se umple. Deşi pînă ieri se vînduseră aproximativ 1.500, se aşteaptă ca cele mai multe tichete să fie achiziţionate în weekend, pînă la ora jocului, atît de la stadion, cît şi de la noul stand oficial din hypermarketul Carrefour.

"Avînd în vedere că meciul este considerat unul cu grad de risc ridicat, toţi posesorii biletelor sunt rugaţi să aibă asupra lor cartea de identitate, vor exista trei filtre de control, iar accesul se va face exclusiv între orele 19:30 – 21:15, după care porţile stadionului vor fi închise" anunţă gazdele măsurile speciale de securitate luate pentru acest meci. Pe lîngă cele 400 de bilete solicitate de Steaua, în sectorul destinat oaspeţilor vor putea sta şi 100 de suporteri roş-albaştri din Braşov, care vor putea cumpăra bilete în ziua meciului, începînd cu ora 10, de la casa Stadionului Tineretului.

Întîlnirea va fi una cu totul specială pentru portarul Daniel Mutu, care a debutat ca titular în Liga I, acum un an de zile, într-o victorie împotriva Stelei (3-1).

„Acela este un meci de referinţă pentru mine, din punct de vedere pozitiv. A fost debutul ca titular, jucasem doar cîteva secunde la Bistriţa, iar faptul că am cîştigat va rămîne o amintire extraordinară. Sper să repetăm acea victorie frumoasă" a declarat Mutu.

Programul caselor şi preţurile biletelor, FC Braşov-Steaua:
Stand oficial Carrefour: 9:00 - 21:00
Casa de bilete "Stadionul Tineretului": 11:00 - 17:00
Peluză - 30 RON
Tribuna II - 35 RON
Tribuna I - 40 RON, Sectoarele S şi T - 50 RON
Sector VIP - 200 RON

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.