Liga 2

GALERIE FOTO Giuleştenii au sărbătorit 90 de ani de existenţă » Victor Ponta: ”Nu îmi pot imagina istoria fotbalului fără Rapid”

+90 Foto
Foto: Bogdan Fechită

Articol de Bogdan Fechită  —  vineri, 25 octombrie 2013

Zi importantă pentru Rapid! Giuleştenii au celebrat astăzi cei 90 de ani de existenţă printr-o gală care a avut loc la Sala Rapid.

În cadrul galei au fost premiaţi toţi marii sportivi care şi-au legat numele de istoria clubului de lîngă Podul Grant. Printre campionii prezenţi la ceremonie s-au aflat: Gabriela Szabo, Marian Oprea, Doina Melinte, Carmen Tocală şi mulţi alţii. Nu au lipsit nici fostele glorii ale echipei de fotbal în frunte cu Rică Răducanu sau antrenorul Viorel Moldovan.

Gazeta vă oferă 90 de fotografii pentru cei 90 de ani de existenţă ai Rapidului!

Primul care a urcat pe scenă a fost premierul Victor Ponta care a avut un scurt discurs despre Rapid şi amintirile sale legate de echipa giuleşteană: ”Nu mi-aş putea imagina istoria fotbalului din România fără echipa Rapid”, a fost concluzia prim-ministrului.

În schimb, Viorel Moldovan a promis că Rapidul se va întoarce în cel mai scurt timp acolo unde îi este locul, iar Nicolae Cristescu a completat: ”În primăvară, cînd vom promova, vom face o sărbătoare şi mai mare!”.

Atmosfera a fost animată de Victor Socaciu care a cîntat la final imnul Rapidului. Ultimul gest l-au avut jucătorii actualei echipe: după melodia lui Socaciu s-au îndreptat spre suporteri şi au scandat minute bune împreună.

"Sunt extrem de fericită să fiu astăzi alături de toţi rapidiştii, toţi cei care iubim clubul Rapid, toţi cei care au făcut sport şi cinste acestui club.” (Gabriela Szabo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.