Liga 1

Tatu a rupt silenzio în presa braziliană şi admite conflictul cu Szukala: "L-am blestemat! Nu i-am cerut scuze!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Leandro Tatu a vorbit pentru presa din Brazilia despre incidentul cu Szukala din timpul meciului cu FC Basel, în care a reuşit golul egalării în minutul 88. Diaz deschisese scorul în minutul 48.


"După ce a înscris, Tatu a avut o reacţie neaşteptată: le-a făcut semn suporterilor să tacă şi l-a blestemat pe fundaşul polonez Szukala", notează globoesporte.com

Contactat telefonic de către sursa amintită, Tatu a recunoscut că l-a blestemat pe colegul său, dar spune că a fost doar o răbufnire şi nu s-a preocupat să-i ceară scuze colegului său, pentru că Szukala nu înţelege portugheză.

"Eu l-am şi blestemat. Dar totul e în regulă, nu s-a întîmplat nimic. Asta a fost tot. Se mai întîmplă astfel de faze. Eram în febra jocului, înainte de asta şi alţi colegi îmi ziseseră cîteva. Dar n-a fost vorba despre nici o bătaie. A fost mai mult o răbufnire între noi doi. El (Szukala) nu a înţeles ce am zis, nu înţelege ce spun. I se dă importanţă mai mare în Brazilia decît în România acestui incident. Atmosfera în cadrul grupului s-a îmbunătăţit apoi (rîde)", a povestit Tatu.

Tatu a vorbit şi despre situaţia echipei sale în Liga Campionilor: "Cred că încă avem şanse să facem surpriza. În grupa noastră, nu am ce să spun despre Chelsea, care e peste toate celelalte. Dar, contra lui Basel şi contra lui Schalke, am jucat bine. Rezultatul meciului cu Schalke, de exemplu, nu a reflectat ce s-a întîmplat pe teren. Dacă obţinem o victorie cu Basel, cred că lupta rămîne deschisă. Sîntem încrezători".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.