Liga 1

VIDEO Dulca bagă gaz! » Dulca mai bifează o victorie cu Gaz Metan: 3-1 cu Ceahlăul

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mediaşul continuă seria uimitoare de rezultate pozitive şi-i administrează Ceahlăului cea mai dură înfrîngere din acest sezon.

Cristi Dulca trebuie să fi descoperit vreo poţiune magică de şi-a înviat elevii dintr-o dată! Gazul începuse prost sezonul, ca o formaţie greu de salvat de la retrogradare, şi nu mai seamănă deloc cu echipa imposibil de învins în care a transformat-o tehnicianul care vineri a împlinit 41 de ani. A bifat a 10-a partidă la rînd fără eşec, în campionat şi în Cupă!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Progresul formidabil e arătat de fiecare jucător în parte, nu doar de linia de clasament excelentă. Ceahlăul a condus cu un gol al lui Golubovici şi Mediaşul a întors scorul cu două goluri ale căror autori au împreună 69 de ani! Florin Dan a egalat, apoi căpitanul Todea a marcat formidabil, un "şiret" care a catapultat balonul peste Jovici.

Magia alb-negrilor nu se terminase. Celălalt închizător al lui Dulca, Aymen Tahar, a inventat şi el o reuşită fantastică: la o pasă lungă a lui Frăsinescu, algerianul a lobat mingea sub bară, lovind-o direct din aer. Goluri mai frumoase şi 19 puncte după 12 partide, mai multe decît şi-ar fi imaginat cineva pentru ardeleni.

Gol anulat eronat!
Ceahlăul a fost dezavantajată de o decizie a arbitrilor. Asistentul Timar a semnalizat ofsaid la un gol al lui Jula, deşi atacantul se afla în poziţie regulamentară. Scorul era 1-1, deci nemţenii ar fi revenit în avantaj cu acel gol. Cum a decurs faza: Jula a primit o pasă de la 30 de metri, a preluat şi a înscris, însă arbitrul a ridicat greşit fanionul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.