Liga 1

VIDEO Remiza nimănui » CFR Cluj şi Astra s-au încurcat una pe alta: 0-0

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujenii n-au putut să treacă de giurgiuveni, dar rămîn neînvinşi după trei etape.

CFR continuă să se caute sub comanda lui Petre Grigoraş, iar duelul cu Astra, o formaţie cu pretenţii în Liga 1, era un prilej bun pentru ca trupa ardeleană să-şi măsoare forţele după victoriile cu Oţelul şi Ceahlăul. Dar jocul alb-vişiniilor a suferit din nou, "feroviarii" nereuşind să-şi creeze nici o ocazie pînă la pauză.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ce-i drept, nici "astralii" n-au strălucit. Singura şansă de gol din prima parte i-a aparţinut lui Bukari, însă şutul său bun de la 18 metri a fost respins de Felgueiras (31).

La pauză, Grigoraş l-a aruncat în luptă de Florin Costea şi olteanul părea să fi găsit drumul spre poartă, dar Lung s-a opus golului (57).

Gazdele au presat mai mult, mai ales după ce s-au văzut în superioritate, Yahaya fiind eliminat în minutul 77. Costea şi-a mai încercat norocul o dată, Lung a respins din nou (80), iar Camora a trimis pe lîngă din poziţie bună (83).

Victoria putea fi a CFR-ului în prelungiri, cînd lovitura de cap a lui Maah s-a dus milimetric pe lîngă poartă. S-a terminat cu o remiză albă ce nu ajută pe nimeni.

"E un egal urît, care nu e benefic nici uneia dintre echipe. Totuşi, cred că e un rezultat echitabil, avînd în vedere cum s-a jucat" (Constantin Budescu, atacant Astra)

"N-am mai avut aceeaşi prospeţime ca la ultimele două meciuri. Nu sînt mulţumit, dar am întîlnit un adversar valoros şi pot spune că e un rezultat echitabil" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

"Dacă Haţegan e arbitru international, atunci nu ne pricepem nici unul la arbitraj! Yahaya a fost eliminat aiurea, nici fault n-a fost la al doilea «galben»" (Ioan Niculae, patron Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.