Campionate

VIDEO Eurogafă » Nastasici şi Hart îi pun victoria pe tavă lui Chelsea: 2-1 cu City

Portarul Hart și Nastasici nu pot decît să privească spre balonul pe care Torres îl va ajunge și-l va expedia în poartă // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

De greşeala celor doi colegi ai lui Pantilimon (rezervă) a profitat Torres, care-i pasase decisiv şi lui Schurrle la primul gol al albaştrilor.

O gafă de cascadorii rîsului a decis aseară "şocul" Chelsea - Man. City (2-1). Era ultimul minut şi ambele echipe se împăcaseră cu remiza cînd Willian a expediat balonul în jumătatea "cetăţenilor", la bătaie.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fundaşul Nastasici a lăsat mingea să cadă, iar cînd aceasta a revenit din gazon a expediat-o cu capul spre propriul portar. Fără să observe că Hart ieşise dintre buturi pentru a-i veni în ajutor! De neînţelegerea celor doi a profitat Torres, care venea din urmă, expediind balonul în poarta goală: 2-1. A doua reuşită a spaniolului, după pasa decisivă la golul de 1-0 marcat de Schurrle.

Şi prilej pentru un show marca Mourinho. Managerul lui Chelsea a început să ţopăie de fericire în faţa băncii, după care a urcat în tribună şi s-a îmbrăţişat cu suporterii. Echipa lui obţinuse o victorie norocoasă, dar vitală.

TOTTENHAM - HULL CITY 1-0

Chiricheş OK
Seară cu happy-end pentru Chiricheş şi Tottenham. Românul a făcut un meci bun, Spurs au cîştigat: 1-0 cu Hull City. "Tricolorul" a stat bine în apărare, dar şi-a etalat şi calităţile ofensive. Singurul moment delicat: "galbenul" din minutul 57, cînd l-a faultat pe Sagbo, care-i luase faţa într-un duel direct. Tot ieri, Raţ (West Ham) a fost integralist la 0-0 cu Swansea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.