Campionate

VIDEO Milan Parolat » Rossonerii îngenuncheaţi la Parma: 2-3! ”Dublă” Parolo

Milanezul Silvestre (stînga) se luptă cu parmegianii Felipe şi Parolo (centru, nr. 16) // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oaspeţii au reuşit să revină de la 0-2 în numai două minute (61-63), dar la golul încasat în prelungiri n-au mai avut timp pentru o replică.

Crimă şi pedeapsă, ieri, la Parma, cu marele Milan în rolul victimei. Rossonerii erau KO la pauză. Parolo (11) şi Cassano, chiar în finalul reprizei, îi puseseră deja în genunchi. Dar s-au ridicat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două mutări inspirate ale antrenorului Allegri, Matri şi Kaka în locul lui Balotelli, respectiv Poli, şi Milan a fost alta. În intervalul a numai două minute (61-63), Matri şi Silvestre au restabilit egalitatea: 2-2.

Însă gazdele n-au renunţat. Parolo, care ţintise şi "transversala" la 2-0, a lovit decisiv (90+4): lovitură liberă, balonul "muşcă" gazonul în faţa portarului, 3-2. Dezastrul milanez era perfect!

UDINESE - ROMA 0-1
Roma record: 9 victorii din 9!
Giallorossii nu pot fi opriţi cu nici un preţ. Fără Totti şi Gervinho, accidentaţi, în zece din minutul 66, eliminat Maicon, oaspeţii s-au impus finalmente prin golul lui Bradley (82). A fost a 9-a lor victorie în tot atîtea etape de la startul sezonului, record egalat în Italia. Roma lui Garcia după Juve a lui Capello (2006).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.