Liga 1

Stoican este optimist după o lună petrecută la Dinamo: "Vreau să se teamă toate echipele cînd joacă împotriva noastră"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 octombrie 2013

Ionuţ Negoiţă l-a numit pe Flavius Stoican acum o lună în funcţia de antrenor principal, iar acesta a dezvăluit primele concluzii după această scurtă perioadă petrecută în Ştefan cel Mare.

"Sînt mulţumit că pe zi ce trece echipa reuşeşte mai mult la pregătirea fizică, la moral, la comunicare. Sper să ajungem acolo unde mi-am propus atunci cînd am venit la Dinamo şi anume să fim o echipă de care să se teamă orice formaţie din campionatul nostru.

Ştiu că spun un lucru care pare banal pentru unii, însă e nevoie de timp. Nu mult, dar este necesar. Să am timp pentru mine? Nu, doar cît să mănînc, în rest totul pentru Dinamo", a spus Flavius Stoican pentru Ziarul Ring.

Tehnicianul dinamovist spune că şi nivelul fizic al echipei a crescut după venirea sa şi a preparatorului Salvatori Nazareno: "A avut puţin timp la dispoziţie pentru a trage o concluzie. Este un profesionist adevărat care ştie ce face şi, pe deasupra, pune mult suflet şi pasiune, iar pentru mine contează foarte mult.

Este respectat de jucători, iar eu consider că munca lui la echipă se vede deja. Jucătorii se comportă mult mai bine din punct de vedere fizic în timpul meciurilor".

Dinamo joacă diseară împotriva Concordiei Chiajna, în direct pe Dolce şi liveTEXT pe GSP.RO de la 19:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.