Stranieri

VIDEO Chiricheş s-a impus la Tottenham » Cu el pe teren, londonezii nu primesc gol! Din nou o evoluţie excelentă, cu Hull

Foto: tottenhamhotspur.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 octombrie 2013

Vlad Chiricheş a fost transferat în luna august la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro, fiind dorit cu insistenţă de Andre Villas Boas.

Totuşi, la început, managerul portughez nu s-a bazat pe serviciile românului, fiind inclus în echipă doar la meciul din Cupa Ligii cu Aston Villa şi în Europa League, cu Anji Mahacikala.

Chiricheş a profitat însă de greşelile defensivei la meciul de Premier League dintre Spurs şi West Ham, cîştigat de oaspeţi cu 3-0, iar apoi a fost titular meci de meci.

Fostul stelist a răsplătit încrederea lui Villas Boas cu evoluţii extrem de sigure, iar Tottenham nu a primit gol în ultimele 3 partide, două în campionat şi una în Europa League. Aseară, cu Hull, 1-0 (gol Soldado, din penalty, click aici pentru rezumat VIDEO!), a avut din nou o prestaţie excelentă, cu 6 recuperări şi peste 90% pase precise.

Mai mult, Tottenham nu a primit gol nici în primele două meciuri ale lui Chiricheş.

Londonezii au weekendul viitor o deplasare foarte dificilă, cu Everton, locul 6 în Premier League. Tottenham este pe 4, la 3 puncte de liderul Arsenal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.