Liga 1

Minune: a marcat Ţucudean! » Atacantul lui Dinamo a reuşit primul său gol după 10 luni

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aproape zece luni i-au trebuit atacantului ca să înscrie primul său gol în 2013.

Ţucudean a evoluat în prima parte a lui 2013 la Standard Liege, de unde Dinamo l-a împrumutat pentru stagiunea în curs.

Deşi atacantul evoluase în cinci meciuri în acest sezon, acesta nu reuşise să marcheze nici măcar o dată, însă asta s-a schimbat ieri, în minutul 28 al partidei cu Chiajna, cînd Curtean a executat o lovitură liberă din partea stîngă, iar "Ţucu" a profitat de lipsa marcajului din partea apărătorilor Chiajnei. Vîrful a preluat mingea şi a trimis în poarta lui Rîmniceanu pentru 1-0!

Reuşita fotbalistului de 22 de ani a mai creat o premieră în acest sezon pentru Dinamo: pînă la golul lui Ţucudean, nici un atacant al alb-roşiilor nu izbutise să îşi treacă numele pe lista marcatorilor în 11 etape!

A vrut să oprească meciul
"Centralul" Marius Bocăneală a oprit jocul din cauza suporterilor dinamovişti, după ce aceştia au început să scandeze împotriva ungurilor. Imediat după ce arbitrul a întrerupt partida, suporterii au fost atenţionaţi de la staţia de amplificare că în cazul în care nu vor înceta, meciul va fi suspendat.

Această decizie a lui Bocăneală a fost una precaută, după ce Ovidiu Haţegan a fost drastic criticat de către presa engleză pentru că nu a oprit meciul dintre ŢSKA Moscova şi Manchester City, deşi suporterii ruşi au avut un comportament rasist la adresa căpitanului englezilor, Yaya Toure.

"Ţucudean a spart gheaţa şi sper să nu se oprească aici! A mai avut 2-3 ocazii mari şi putea să mai înscrie, dar e bine că am cîştigat" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.