Campionate

Mandela şi ”Marea Evadare” » Alex Ferguson povesteşte un incident petrecut la o întîlnire cu fostul preşedinte al Africii de Sud

Ferguson alături de Nelson Mandela în 1993

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mobilul unui secund al lui Man. United a sunat cu melodia reprezentînd coloana sonoră a filmului ”The Great Escape” chiar în prezenţa liderului luptei antiapartheid, închis 27 de ani pentru convingerile sale.

În turneu cu "Autobiografia mea", cartea pe care tocmai a lansat-o, Sir Alex Ferguson a făcut un prim popas în "Lowry Theatre", din Salford, unde a împărtăşit fanilor cîteva din poveştile celor aproape 27 de ani de carieră la Man. United.

Printre acestea şi un incident petrecut în cadrul unei vizite făcute de o delegaţie a lui United lui Nelson Mandela înainte ca acesta să devină preşedintele Africii de Sud (1994 - 1999).

"Exact în timpul întîlnirii cu Mandela, «mobilul» unuia dintre secunzii mei a început să sune. N-ar fi fost aşa o problemă, dar melodia era chiar coloana sonoră a filmului «Marea Evadare». Am intrat în pămînt de ruşine", a povestit Sir Alex, pentru care Mandela, închis 27 de ani din cauza luptei sale antiapartheid, este "cea mai veselă persoană pe care am cunoscut-o vreodată".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.