Box

Înapoi la Montreal » Bute va pregăti în Canada meciul cu Jean Pascal

Articol de Oana Duşmănescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lucian Bute va rămîne timp de 10 săptămîni la Montreal, înaintea meciului cu Jean Pascal, de pe 18 ianuarie.

După cantonamentul din Pirinei, unde a făcut judo, lupte, marş şi alergare, Lucian Bute se va pregăti la Montreal. Va merge cîteva zile şi în Florida, ca parte a antrenamentului dinaintea luptei cu Jean Pascal.

Antrenorul Stephan Larouche a spus că preferă Montrealul datorită condiţiilor meteo. "Urmează o iarnă grea şi mie îmi place asta. Cînd va alerga pe Mont Royal, va fi ploaie, va fi zăpadă. Aşa trebuie să se pregătească", a spus Larouche.

"Marioneta lui Larouche"
În schimb, Jean Pascal îşi va efectua pregătirea la Las Vegas. Tot acolo se antrena şi în primăvară, înainte de întîlnirea cu românul, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Atunci lupta a fost amînată deoarece Bute a fost operat la mîna stîngă, din cauza unor aşchii de os care îi provocau mari dureri.

La conferinţa de presă de joi, Jean Pascal a avut o răbufnire, numindu-l pe Bute "marioneta lui Stephan Larouche". Bute nu s-a lăsat însă provocat. "În 18 ianuarie, îmi voi face datoria. Îmi voi bucura fanii. Am avut momente proaste, dar acum sînt mai puternic şi mai încrezător", a spus pugilistul român.

Bute şi Pascal au ajuns la un acord pentru a fi testaţi antidoping de Agenţia Mondială Antidoping (WADA).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.