Campionate

VIDEO I s-a împlinit visul, dar numai parţial! David Trezeguet a depăşit 300 de goluri marcate în carieră, însă nu cu echipa cu care şi-ar fi dorit

Articol de Ioana Mihalcea  —  sâmbătă, 02 noiembrie 2013

David Trezeguet joacă la 36 de ani în campionatul Argentinei, la Newell's Old Boys, liderul la zi.

Trezegol a intrat pe teren la pauză şi a reuşit dubla la scorul de 0-2, în minutele 73 şi 84, aducîndu-i un punct formaţiei sale în duelul cu cei de la Colon Santa Fe.

Atacantul franco-argentinian a menţionat de mai multe ori în ultimul an că şi-ar dori să atingă prestitigiosul număr purtînd tricoul echipei sale de suflet, River Plate, dar a făcut-o pînă la urmă în cel a lui Newell's, echipa la care a fost împrumutat în vară, reuşind vineri seară golurile cu numărul 300 şi 301.

"Azi am realizat ceva foarte important. Treptat se încheie o carieră lungă şi importantă. A înscrie 300 de goluri la nivel profesionist nu e puţin. Sînt foarte fericit!", a declarat David la finalul partidei.

Cele mai multe din aceste 300 le-a marcat pentru Juventus, numai în campionat avînd 138 de reuşite, între 1999 şi 2010. De altfel, campioana Italiei îl va omagia pe Trezeguet pe 14 decembrie, la meciul cu Sassuolo, cînd fotbalistul va fi prezent în tribune pentru prima dată pe noua arenă, ca invitat special al preşedintelui Andrea Agnelli.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.