Liga 1

VIDEO Egal viu » Concordia şi CFR au oferit un meci frumos, dar lipsit de goluri: 0-0

6-3 pentru CFR Cluj a fost raportul ocaziilor la partida de aseară

Articol de Marius Negulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cele două echipe au remizat fără goluri, dar partida a fost una bogată în ocazii.

Chirilă şi Grigoraş sînt tehnicieni care vor goluri şi ne aştepta un meci pe contre. Socoteala de acasă s-a potrivit cu cea din tîrg şi primul care a ieşit la rampă a fost Onduku.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nigerianul a trimis puţin peste poartă la o centrare a lui Creţu. Cadu a replicat cu un "cap" puţin peste poartă. Showman-ul Onduku şi-a continuat spectacolul şi înainte de pauză, cînd centrarea mijlocaşului nu a putut fi transformată de Serediuc.

Repriza a doua? Tot Onduku! Pătrundere în centru, şut violent, Felgueiras a salvat. Ardelenii au replicat prin "capul" lui Florin Costea (76) şi şutul lui Gabionetta peste poartă (79). Onduku a mai încercat o dată, dar şutul său din afara careului a fost reţinut de Felgueiras (85)

A fost spectacol, dar nu de ajuns pentru ca trei puncte să ajungă la una dintre echipe.

Ce-a spus Grigoraş după meci
- "Am întîlnit o echipă ambiţioasă, ştiam lucrul acesta, ne-a pus şi ceva probleme. N-am făcut un meci excelent, dar am avut cîteva şanse de a marca, din păcate, n-am făcut-o"
- "Nu ne ajută deloc acest egal, e precum o înfrîngere pentru noi. O victorie la Chiajna şi una acasă în etapa viitoare ne-ar fi dus acolo, sus, între primele locuri ale clasamentului"
- "Voiculeţ şi Ogbu au fost schimbaţi pentru că au acuzat probleme medicale. Nu ştiu acum care e situaţia lor, dar sper să-i am la dispoziţie pentru meciul cu Dinamo"

Ce-a spus Chirilă după meci
- "CFR-ul are un antrenor foarte mare şi munca lui începe să se vadă. Le-am zis elevilor mei înaintea partidei că adversarul cel mai periculos al nostru e creierul lui Grigoraş"
- "Forţa grupului şi organizarea meciului sînt secretele noastre. Ştiam că ne sînt superiori individual, dar am evitat duelurile unu contra unu şi am avut o posesie bună în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din România"
- "Iată că jucătorii mei tineri se transformă din speranţe în certitudini. Construim frumos, mergem înainte fără să cumpărăm. Serediuc şi Onduku au fost doi jucători foarte buni, agresivi, au făcut o partidă mare, ca toţi ceilalţi jucători ai mei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.