Handbal

Şanse minime » Cum se mai poate califica HCM Baia Mare din grupele Ligii Campionilor

Ada Nechita şi coechipierele sale mai sper să prindă primăvara europeană în Ligă

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

HCM Baia Mare poate să mai prindă locul doi în grupă doar dacă va cîştiga la scor disputa cu Thuringer. Apoi va trebui să aştepte şi jocul rezultatelor.

Băimărencele şi-au îmbolnăvit suporterii sîmbătă seara, în timpul meciului de la Viena! Conduse cu opt goluri diferenţă, s-au apropiat la o singură lungime, dar nu au reuşit să facă şi pasul decisiv. Au ratat cinci aruncări de la 7 metri, trei dintre ele în ultimele şapte minute!

Înfrîngerea depărtează vicecampioana României de calificare. Ajutate de jocul rezultatelor, Baia Mare, Thuringer şi Hypo pot ajunge la final la egalitate de puncte: 4. Şi aici băimărencele sînt dezavantajate, pierzînd la 7 goluri disputa din Germania (29-36), la trei goluri la Viena (20-23) şi cîştigînd cu Hypo, pe teren propriu, doar la un gol (24-23).

Cum, la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este golaverajul, HCM are nevoie duminica viitoare de o victorie la cît mai multe goluri în faţa celor de la Thuringer.

Ca să fie sigure că vor prinde locul 3 în clasament, care le menţine în Cupa Cupelor, băimărencele au nevoie de un succes la cel puţin opt goluri contra nemţoaicelor. Un rezultat greu de obţinut atît timp cît Thuringer a pierdut cu Gyor, în deplasare, la doar 7 goluri, 22-29!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.