Liga 1

Le-a luat un punct » Cea mai mare gafă făcută de Balaj la Dinamo - Braşov 2-1: a refuzat un penalty valabil oaspeţilor

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Balaj a dictat corect penalty în minutul 75, a văzut bine şi cînd l-a eliminat pe Străuţ, dar a gafat grav cu 5 minute înainte de final, refuzîndu-le încă o lovitură de pedeapsă oaspeţilor.

Braşovenii au beneficiat aseară de o lovitură de pedeapsă în minutul 75, cînd Balaj a dictat fault la intervenţia lui Boubacar asupra lui Surdu. Deşi "cîinii" au protestat, reluările DigiSport au demonstrat că "centralul" din Baia Mare a luat decizia corectă, mijlocaşul dinamovist aruncîndu-se cu totul asupra braşoveanului.

Arbitrul a văzut apoi bine faultul dur al lui Străuţ şi i-a acordat acestuia al doilea "galben", trimiţîndu-l mai devreme la vestiare, dar n-a mai fost însă la fel de inspirat cu 5 minute înainte de finalul partidei. Davide Dias a scăpat singur cu Bălgrădean, dar n-a mai apucat să şuteze fiind stopat de Grecu. Deşi Balaj a lăsat jocul să continue, s-a văzut clar că dinamovistul a lovit piciorul portughezului, fără a atinge mingea, în momentul în care a intrat prin alunecare!

Dinamoviştii au şi ei motive să se simtă nemulţumiţi de arbitraj. La 2-0 pentru ei, Ţucudean a scăpat singur cu Mutu, dar asistentul Urzică din Piatra Neamţ a ridicat fanionul, deşi atacantul alb-roşu avea aproape 2 metri în spatele ultimului apărător, în momentul pasei.

Şi-a recunoscut greşeala
Cristi Balaj a refuzat să intre în direct la emisiunea DigiSport Special în momentul în care a fost sunat, dar moderatorul Valentin Moraru a dezvăluit dialogul pe care Balaj l-a avut cu cei din regie: "A spus că nu are voie să intre în direct, dar a recunoscut că a greşit: «Ce vină am eu? Faultul s-a văzut numai din spatele porţii! Avem nevoie de arbitri adiţionali. E o eroare, dar nu mai greşisem în campionat de peste 30 de meciuri»".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.