Tenis

Cei doi cîştigători români în turnee de Mare Şlem comentează performanţele Simonei: "Şi Serena se teme de ea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 November 2013

Simona Halep a fost incredibilă în acest an şi a reuşit să cîştige 6 turnee în 2013, depăşindu-le pe Irina Spîrlea şi Ruxandra Dragomir în topul jucătoarelor care au cîştigat trofee WTA.

Imediat, Ilie Năstase şi Virginia Ruzici, singurii cîştigători români în turnee de Mare Şlem la simplu, au comentat rezultatele Simonei Halep. Năstase aşteaptă performanţe importante şi în competiţiile mari: "Trebuie să cîştige turnee de Grand Slam de acum încolo, asta trebuie să facă şi cred că şi ea îşi doreşte"

Şi Virginia Ruzici, managerul lui Halep, spune că, datorită rezultatelor ei din acest an, tenisul românesc a revenit în atenţie. "Cred că n-a mai fost ceva asemănător de pe vremea Irinei Spîrlea, care a produs emulaţie cu semifinala de la US Open, din 1997. Acum e din nou interes datorită Simonei. Să cîştigi şase turnee din tot atîtea finale într-un an nu e deloc puţin lucru", a declarat campioana de la Roland Garros 1978.

"Deja se tem cele din top 5 de Simona, după părerea mea chiar şi Serena Williams o ia cu foarte, foarte multă seriozitate", a mai spus Virginia Ruzici.

6-3 este raportul dintre finalele cîştigate şi pierdute de Simona Halep în carieră

53-17 este raportul dintre victorii şi înfrîngeri în 2013 pentru Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.