Liga 1

VIDEO Dore n-a fost Claro! » Petrolul a dominat tot meciul cu ACS Poli, dar a irosit două puncte mari

Teixeira a fost aseară responsabil doar cu ratările // Foto: Mediafax

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Congolezul a scos un penalty în minutul 69, tot el l-a executat, însă portughezul din poarta Timişoarei, ieri într-o formă fabuloasă, a respins.

Să ai la un meci cu ACS Poli peste 13.500 de spectatori în tribună, înseamnă că te numeşti echipă mare. Acest statut aparţine Petrolului, dar tocmai tribunele pline şi adversarul accesibil au creat o presiune imensă pe elevii lui Contra.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar şi aşa, pe teren a existat o singură formaţie. Petrolul a jucat ofensiv, şi-a creat ocazii la aproape fiecare atac, însă Teixeira, Albin, apoi Walter, Romario şi mai ales Dore au ratat situaţii rarisime.

Totul a culminat cu penalty-ul uşor acordat de arbitrul Rădulescu după un duel Petrovici - Dore, congolezul a ţinut să execute tot el, a făcut-o prost şi i-a oferit lui Nuno Claro ocazia să devină MVP-ul partidei.

"Jucăm fotbal de calitate, dar n-o băgăm în poartă. Am avut un duel verbal cu domnul Şunda căruia i-am reproşat că îşi învaţă jucătorii doar să stea pe jos şi să tragă de timp, iar el mi-a răspuns cu înjurături. Probabil că atît ştie" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Contra nu s-a comportat fair-play la final. Mi-a strigat că nu e fotbal ce am jucat noi, dar asta e treaba noastră, nu a lui. Oricum, dacă vrea să se întoarcă antrenor la Timişoara, îi cedez oricînd locul" (Aurel Şunda, antrenor ACS Poli)

"E un punct foarte mare. Am tras din greu pentru a-l obţine, ştiam că Petrolul are o mare forţă ofensivă şi ştiam că trebuie să rezistăm eroic pentru a nu pierde" (Nuno Claro, portar ACS Poli)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.