Liga 1

Frustrare în tabăra ”lupilor” după 0-0 cu Poli » Contra s-a certat cu Şunda: ”Îşi învaţă jucătorii să tragă de timp!”

Articol de Gazeta Sporturilor   —  luni, 04 noiembrie 2013

Petrolul a ratat şansa de a se apropia de un punct de Steaua, după 0-0 cu ACS Poli.

”Am pierdut două puncte mari, după un meci dominat de noi de la început pînă la sfîrşit. Încă suferim la finalizare, dar nu am ce să le reproşez băieţilor, am demonstrat şi azi că avem o dinamică de joc extraordinară. Am pierdut multe puncte pe teren propriu, iar în acest mod nu putem emite pretenţii la titlu”, a declarat Contra la Dolce Sport.

Antrenorul ploieştenilor a explicat şi incidentul de la finalul meciul cu Aurel Şunda şi a răspuns şi invitaţiei tehnicianului timişorenilor de a-l urma la Poli ”Eu i-am reproşat lui Şunda că îşi învaţă jucătorii să stea pe jos şi să tragă de timp, iar această abordare nu face cinste fotbalului din punctul meu de vedere. O echipă ca Timisoara ar trebui să arate altfel. Nu mă interesează locul domnului Şunda, eu îi transmit doar să fie mai civilizat şi să facă din Poli o echipă pe care să o merite oraşul”, a spus Contra.

Şi Alexandru Benga s-a arătat la fel de dezamăgit de rezultat. ”Suntem puţin frustraţi, am făcut un joc frumos azi, dar am pierdut două puncte. Ne pare rău, dar mergem mai departe pentru că jocul nostru ne dă încredere şi putem recupera în orice moment punctele pierdute acasă. Cred că este vorba şi de ghinion, dar nu avem timp să ne plangem, nu putem da timpul înapoi. Vineri urmează un meci important la Vaslui şi trebuie să recuperăm ce am pierdut azi”, a declarat fundaşul ploieştenilor.


 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.