Liga 1

Suporterii îl cer afară pe Joel: "E o jignire că are numărul 9 la Dinamo" » Stoican: "Dă goluri din toate poziţiile la antrenamente"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 noiembrie 2013

Prestaţiile lui Joel Thomas au născut multe controverse, fiind deseori apostrofat de către fanii lui Dinamo, nemulţumiţi de modul în care evoluează.

Astăzi, Flavius Stoican a avut ocazia să răspundă criticilor la Radio GSP şi chiar a intrat în discuţie cu alţi ascultători, la fel de nemulţumiţi că Joel Thomas este titular.

Primul dintre ei a explicat: "Îl prefer pe Balint în locul lui Thomas. Mi se pare aşa o jignire că acest jucător poartă numărul 9 la Dinamo. Aici mereu a însemnat ceva, numai nume importante au avut acest număr".

Un alt ascultător, tot fan Dinamo, a intervenit la fel de acid: "Joel este cel mai slab jucător al lui Dinamo din ultimii 10 ani".

Stoican a recunoscut că evoluţiile lui Joel Thomas nu au fost dintre cele mai bune şi a explicat de ce Balint nu a mai jucat la prima echipă: "Aveam 4 atacanţi de careu şi am decis ca Vali Balint şi Pape Ndaw să joace la echipa a doua. Merg la fiecare meci la echipa a doua şi atunci nebun să fiu să nu-i iau la prima echipă. În acest moment, cei doi nu sînt în cea mai bună formă sportivă.

Thomas se pregăteşte excelent, nu ştiu ce se întîmplă la meciuri. Cred că mulţi şi-ar schimba părerea dacă l-ar vedea la antrenamente, are nişte execuţii superbe, dă goluri din toate poziţiile. Cred că-şi va reveni şi probabil vor primi şi alţii şanse, Pape, Balint".





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.