Liga 2

Evoluţii diferite pentru cele două grupări craiovene » CS U defilează, FC U clachează

+2 Foto
Componenții CraiOlguței se felicită după al șaselea succes consecutiv

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Mititelu s-a împiedicat la Reşiţa, unde a pierdut cu 0-1, în timp ce rivala din oraş a învins Rm. Vîlcea pe "Oblemenco", scor 3-1.

Sînt lideri în Seria a doua din divizia secundă, joacă pe "Ion Oblemenco", iar marţi au primit permisiunea de a folosi Imnul Craiovei Maxima, compus de regretatul Adrian Păunescu. Trei veşti bune încoronate de încă una pentru echipa Primăriei din Bănie: victorie acasă cu echipa lui Claudiu Niculescu, CSM Rm. Vîlcea.

Gorovoi şi Pleşan au făcut 2-0 în primul sfert de oră, zece minute mai tîrziu Negruţ a redus din diferenţă, iar lovitura finală a dat-o Curelea, în minutul 53, cînd a profitat de o pasă greşită înapoi. 3-1. Şase victorii consecutive cu Ovidiu Stîngă la timonă. Lideri detaşaţi!

La FC Universitatea se anunţă vremuri grele. Reşiţa i-a bătut pe teren propriu pe elevii lui Nicolo Napoli şi a egalat trupa lui Mititelu la puncte. La început, jocul le-a mers oltenilor, dar Staicu, golgeterul seriei, i-a răpus. S-a distrat cu apărarea adversă şi a stabilit scorul ce avea să fie final imediat după pauză.

"Facem tot ce putem, însă jucăm mereu în deplasare şi ne pregătim în nişte condiţii execrabile", declara căpitanul Mădălin Ciucă în urmă cu două zile. Entuziasmul nu a fost de ajuns la Reşiţa.

"Cei de la Reşiţa au fost mai buni decît nooi. Evident că putem găsi scuze, ne antrenăm în nişte locuri incredibile, dar nu trebuie să conteze astea. Sîntem Universitatea şi trebuie să batem tot" (Dumitru Hotoboc, portar FC U Craiova)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.