Nationala

Goe blocat de greci! » Asteras pune piedici la convocarea lui Goian

Articol de Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul a luat cartonaş roşu etapa trecută. Clubul ar vrea să-l ţină în Grecia pînă la meciul de campionat de luni seara, dar Piţurcă îşi doreşte să-l aibă sîmbătă pe jucător la Mogoşoaia.

Iată prima ciocnire pe axa Atena - Bucureşti, cu Goian în prim-plan! Fundaşul "tricolorilor" a fost eliminat în ultima etapă din Grecia, la Panthrakikos - Asteras 1-1, încasînd două avertismente în numai trei minute, 75 şi 78!

Iar clubul îl suspectează că a făcut-o intenţionat pentru a nu fi prezent în runda următoare, astfel încît să prindă încă de duminică dimineaţa convocarea la echipa României pentru barajul CM. Asta fiindcă Asteras dispută viitorul meci din campionat abia luni seara, acasă cu Xanthi, în condiţiile în care Piţurcă doreşte să aibă tot lotul la Mogoşoaia cu o zi înainte! Scenariul i-ar fi fost sugerat chiar de la Bucureşti, unde staff-ul "naţionalei" visează să-l aducă pe Goian chiar de sîmbătă!

FRF invocă regula "5 zile"
Jucătorul e ţinut deocamdată în joc de glezne de şefii lui Asteras, care ar vrea să-l aibă pe Goian în Grecia pentru partida de luni, chiar dacă e suspendat. Regulamentul FIFA i-ar obliga însă pe eleni să-i dea drumul fotbalistului cu 5 zile înainte de turul barajului, adică cel tîrziu duminică seara! FRF e gata să apeleze la arbitrajul FIFA dacă lucrurile rămîn blocate. Azi, Piţurcă aşteaptă răspunsul final dinspre Goian.

57 de selecţii are Goian la echipa naţională: a debutat la un "amical" cu Nigeria în 2005 (3-0), tot cu Piţurcă pe bancă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.