Baschet

Asesoftul pierde dramatic la Ierusalim

Alhaji Mohammed FOTO: Libertatea

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 06 noiembrie 2013

Campioana României a ratat în ultimele secunde victoria în Israel, mingea trimisă de Zekovici, plimbîndu-se pe inel


Asesoft Ploieşti a fost aproape de un nou rezultat mare în EuroCup, a doua competiţie ca valoare în Europa. Campioana României a pierdut la limită, 80-82, disputa din Israel cu Hapoel Ierusalim.

Disputa a fost extrem de echilibrată pe toată durata ei, nici una dintre echipe neputînd să se distanţeze clar. Gazdele au fost mai mereu la conducere, dar ploieştenii au avut şi ei partea lor de întîietate. Chiar şi la pauza mare, asesoft a intrat la vestiare în avantaj: 39-37.

Conduşi la cinci puncte cu 30 de secunde înainte de final, 79-74, ploieştenii au revenit extraordinar. Cîştigătoarea competiţiei din 2004 a tremurat la propriu în ultimele secunde, după ce mingea trimisă de sîrbul Zekovici s-a plimbat pe inel, dar nu a căzut prin plasă! S-a terminat 82-80 pentru echipa pregătită de americanul Brad Greenberg, dar calificarea nu e jucată. Asesoft are returul cu Israelienii la Ploieşti, iar locul 3 în grupă, e la îndemînă.

Principalii marcatori ai Ploieştiului, în partida de aseară, au fost Filip Adamovici 18 puncte, Alhaji Mohammed 15 şi Dragan Zekovici 13. Asesoft are, după patru etape, două victorii şi două înfrîngeri în grupa E a EuroCup.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.