Liga 1

VIDEO La limita penibilului » Astra a fost aproape să se facă de rîs după ce a condus cu 4-0

Chițu a marcat trei goluri în acest sezon // FOTO: Sorin Danielciuc / Telegraf Constanța

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dacă un antrenor ar fi întrebat cum ar vrea să înceapă un meci pentru el, poate nici cel mai excentric nu ar răspunde cu: "Să conducem cu 4-0 pînă în minutul 30". Ei bine, Astra a condus în deplasare cu patru goluri pînă în minutul 27.

Giurgiuvenii au început fabulos. Închizătorul Yahaya a reuşit dubla prin două faze identice, doar centrările venind de pe părţi opuse. Junior Morais din stînga şi Budescu din dreapta au aruncat baloane către centrul careului, de unde ghanezul a trimis cu latul de două ori în poarta lui Panagopoulos.

VIDEO: Vezi AICI înregistrarea meciului!

Golul din lovitură liberă al lui Morais i-a arătat limitele portarului grec, care a luat gol pe partea lui, iar jucătorul împrumutat de la Braga, Yazalde, a scăpat în partea dreaptă şi l-a executat pe Panagopoulos cu un şut plasat, peste portar.

Chiţu readuce Săgeata în joc, după o gafă penibilă a lui Lung. Băieţii lui Selymes au început partea a doua în forţă. Vezan a făcut 2-4 la 8 minute după pauză. Gluma se îngroşa. Următorul gol? Tot Săgeata, tot Chiţu: vîrful s-a desprins în faţa porţii din marcajul lui Ben Youssef şi a făcut 3-4. "Se termină 4-4", murmura tribuna.

N-a fost aşa, Astra s-a impus, dar nu fără să dea un exemplu de "aşa nu" la capitolul "cum să te comporţi la 4-0".

"Prima grijă va fi să cumpărăm un portar. Lung a întors meciul. L-am sunat la pauză pe Dinu Gheoghe şi i-am spus să joace serios. Pe de-o parte mi-aş fi dorit să se termine 4-4 ca să îi pot sancţiona pe jucători cum ar trebui. Antrenorul nu are nici o vină!" (Ioan Niculae, patron Astra)

"Sînt supărat. Am luat nişte goluri de cascadorii rîsului. Nu înţeleg aceste lejerităţi în apărare. S-a văzut oboseala. Nici nu te poţi bucura după un aşa meci" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.