Liga 1

I-au luat un an din carieră » Steliştii nu l-au cedat pe Răduţ în vară, dar îl ţin în tribună

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Răduţ nu e pe gustul lui Reghecampf! Mijlocaşul care în vară a revenit după împrumutul la Pandurii nu intră deloc în planurile tehnicianului din Ghencea.


În iarna trecută, Mihai Stoica a reacţionat nervos după ce fotbaliştii pe care el îi cedase la U Cluj nu erau folosiţi: "I-am dat acolo ca să joacă şi şi-au bătut joc de ei!". De data asta, pe lîngă faptul că nu l-au mai lăsat la gorjeni, deşi aceştia au dorit să-i prelungească împrumutul, steliştii i-au refuzat mijlocaşului de 23 de ani şansa să plece în Israel, la Hapoel Be'er Sheva, formaţie ce l-a dorit în luna august.

Rămas la Steaua, Mihai a evoluat în doar 5 partide, 3 în Liga 1, una în Cupa România, cu Bîrsana, şi una în Ligă, cu Vardar Skopje. În total, Mihai a acumulat 223 de minute, adică o medie de aproape o repriză pe meci. Asta în condiţiile în care în momentul cînd Dan Nistor a refuzat să vină la Steaua, preferînd să meargă în Franţa, la Evian, Reghecampf a declarat: "Nu mai luăm pe nimeni, îl avem pe Răduţ, e un fotbalist bun şi ne vom baza pe el".


A schimbat şi impresarul
Supărat că nu evoluează, Mihai Răduţ a decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea pe care o avea cu fraţii Becali. Fotbalistul a semnat un contract de reprezentare cu agentul agreat de Reghecampf, sperînd că acest lucru îl va ajuta să evolueze mai des.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.