Nationala

Naşu' driblează primele! » Raţ a deschis subiectul banilor pentru baraj, colegii vin cu alte detalii

Articol de Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liderii ”tricolorilor” au purtat o discuţie cu preşedintele Mircea Sandu despre recompensa de 250.000 de euro pentru accesul în play-off. Jucătorii se simt traşi pe sfoară de şeful FRF


"Jucătorii echipei naţionale sînt nemulţumiţi de atitudinea FRF. Ne-am cerut doar drepturile care ne-au fost promise. Sumele de la federaţie nu sînt o avere, nu venim să ne îmbogăţim la lot, e vorba doar de recompensa efortului depus pentru a ajunge la baraj".

Declaraţia oferită pentru GSP de Răzvan Raţ, despre blocajul primelor pentru calificarea în play-off, 250.000 de euro, a născut şi alte reacţii similare printre jucători. "A existat o discuţie punctuală cu preşedintele pe această temă, după care cu toţii am rămas cu senzaţia că federaţia vrea să «uite» de distribuirea acelor bani", a completat ieri un alt "tricolor" important, sub protecţia anonimatului.

Practic, pregătirile pentru baraj încep sub o stare de tensiune latentă, iar fotbaliştii aşteaptă la Mogoşoaia o întrevedere cu Mircea Sandu, pentru lămurirea lucrurilor. "Nu e vorba că alergăm după bani, dar nu acceptăm nici să fim învîrtiţi ca nişte puşti neştiutori!" a fost concluzia altui internaţional.

3,5 milioane de euro, bani de la FIFA, ar urma să împartă jucătorii dacă ne calificăm la CM: FRF vrea însă să-i tragă în piept pe jucători cu prima separată de 250.000 de euro promisă pentru baraj



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.