Liga 1

VIDEO Penalty refuzat lui Dinamo la Cluj » Sarabanda erorilor de arbitraj continuă în Liga 1

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cojocaru nu le-a acordat "cîinilor" o lovitură de la 11 metri în minutul 28, la o intervenţie a lui Djokovici asupra lui Matei


Adrian Cojocaru nu a avut parte de un meci uşor aseară. "Centralul" gălăţean a comis o eroare în minutul 28, cînd nu a dictat penalty la o intrare a lui Djokovici asupra lui Matei. Reluările TV au demonstrat clar că mijlocaşul clujean l-a lovit în gambă pe dinamovist, însă arbitrul a lăsat jocul să continue în ciuda protestelor bucureştenilor.

Click aici pentru VIDEO!

În schimb, patru minute mai tîrziu, Cojocaru a procedat corect cînd l-a eliminat pe Ionuţ Rada după ce fundaşul CFR-ului l-a lovit cu piciorul în faţă pe Şerban, după ce a fost faultat de Ţucudean. Arbitrul a considerat că Rada a intenţionat să-l lovească, lucru ce s-a văzut şi pe imaginile de la DigiSport.

Cojocaru a arbitrat aseară primul derby în acest sezon. Precedentul meci important pentru el în Liga 1 fusese în sezonul precedent, pe 26 mai, cînd a favorizat-o pe CFR în meciul cu Astra. Atunci, în minutul 10, cînd giurgiuvenii conduceau cu 2-0, "centralul" a dictat aiurea penalty pentru formaţia din Gruia la o intervenţie a lui Ben Youssef asupra lui Weldon. În plus, stoperul Astrei a mai fost şi eliminat. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-3.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.