Nationala

Grecii au cedat! » S-a rezolvat "cazul Goian"

Articol de Justin Gafiuc  —  Saturday, 09 November 2013

Dorin Goian s-a prezentat în această după-amiază în cantonamentul echipei naţionale de la Mogoşoaia, deşi, iniţial, Asteras Tripolis ar fi dorit să-l ţină în Grecia pînă luni seară.


Fundaşul de 32 de ani a primit cartonaş roşu etapa trecută în campionatul elen şi e suspendat pentru runda din acest week-end, astfel că Victor Piţurcă l-a anunţat să se prezinte încă de astăzi la antrenamentele naţionalei. Asteras l-a suspectat pe Goe că ar fi luat intenţionat "roşu" pentru a ajunge mai devreme în cantonamentul României, care va înfrunta Grecia în barajul pentru calificarea la CM 2014. Elenii ar fi vrut să-l pedepsească, ţinîndu-l în Grecia pînă la finalul partidei cu Xanthi, care va avea loc abia luni seară.

Sub presiunile FRF, care era gata să apeleze la FIFA pentru a rezolva lucrurile, grecii au cedat şi i-au permis lui Goian să plece spre România. El s-a alăturat astăzi celor 8 jucători de la Steaua şi Astra ajunşi deja în cantonamentul naţionalei.

Meciurile cu Grecia vor avea loc pe 15 februarie, de la ora 21:45, pe România TV şi liveTEXT pe GSP.RO, şi pe 19 februarie, de la ora 21:00, liveVIDEO pe Antena 1 şi GSP.RO.

Citeşte şi: Ei trebuie să ne califice la Mondial » Piţi a anunţat jucătorii convocaţi pentru barajul cu Grecia!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.