Campionate

VIDEO Ronaldo are 8 goluri în trei meciuri în La Liga! A făcut spectacol şi cu Real Sociedad, 5-1

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 November 2013

În uralele fanilor madrileni, care au scandat tot timpul "Cristiano, Balon de Aur", starul portughez a reuşit un hat-trick de senzaţie cu Real Sociedad, 5-1. A deschis scorul în minutul 12, din pasa lui Benzema, pentru ca 6 minute mai tîrziu să fie el cel care i-a pasat decisiv francezului pentru 2-0.

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

În minutul 26 a scos un penalty pe care l-a transformat tot el. După 10 minute a ieşit la rampă galezul Bale, care i-a pasat lui Khedira pentru 4-0. În ritmul partidei, Griezmann a reuşit o scăriţă de efect cu care l-a învins pe Diego Lopez. Ronaldo a stabilit scorul final al partidei, în minutul 76, direct din lovitură liberă.

Real Madrid rămîne pe 3 în La Liga, cu 31 de puncte, la 2 de Atletico şi la 3 de Barca, ambele cu un meci mai puţin. Etapa viitoare, elevii lui Ancelotti vor juca în deplasare, la Almeria.

"Eu încerc mereu să dau tot ce am mai bun. Sînt foarte fericit pentru randamentul meu şi le mulţumesc colegilor pentru ajutor"
Cristiano Ronaldo

24 de goluri are Ronaldo sezonul acesta în toate competiţiile pentru Real Madrid

23 hat-trickuri a înscris portughezul în tricoul lui Real Madrid, din 2009 încoace


Real Madrid - Real Sociedad 5-1
Au marcat: Ronaldo 12, 26 pen., 76, Benzema 18, Khedira 36 / Griezmann 61

REAL MADRID: Diego Lopez - Carvajal, Varane, Pepe, Arbeloa - Khedira (Isco 77), Xabi Alonso (Illarramendi 70), Modric - Bale, Benzema (Morata 83), Ronaldo
Rezerve: Casillas, Nacho, Jese, Di Maria

REAL SOCIEDAD: Bravo - C. Martinez, M. Gonzalez, Inigo Martinez (Ansotegi 59), Jose Angel - Elustondo (Zurutuza 46), Bergara - Vela, Xabi Prieto, Griezmann - Seferovic (De la Bella 46)
Rezerve: Agirretxe, Zubikarai, G. Castro, Javi Ros






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.