Baschet

Victorie istorică pentru CS Chiajna » Ilfovenii au cîştigat primul lor meci din Liga Naţională!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 noiembrie 2013

CS Concordia Chiajna a reuşit să învingă în acest weekend BC Timba Timişoara, cu scorul de 75-71, în ceea ce a reprezentat prima victorie din scurta istorie a clubului ilfovean în Liga Naţională.

Echipa antrenată de Vlastimir Vukadinovic (foto) a pornit excelent meciul, conducînd la capătul primului sfert cu 25-21. Pauza mare i-a prins pe ilfoveni cu un avans de şase puncte (44-38), însă timişorenii au reuşit să revină, întorcînd scorul în favoarea lor în startul sfertului patru.

S-a terminat însă 75-71 pentru CS Chiajna datorită unor realizări notabile venite pe mîna sârbilor Nemanja Petrovic (20 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisiv) şi Aleksandar Vuletic (12 puncte, 10 recuperări). Au impresionat totodată Ciprian Mihai (14 puncte, 6 recuperări) şi Bogdan Stăncuţ (12 puncte, 4 recuperări).

Partida nu s-a încheiat la fel de bine şi pentru Vasile Ştefan, care şi-a rupt mîna în minutul 32, după o împingere a lui Kevin Bridgewaters.

Vlastimir Vukadinovic (31 ani) a reuşit să promoveze anul trecut CS Chiajna la primul său sezon în cariera de antrenor. A început actuala stagiune în funcţia de director sportiv al clubului, revenind ca "principal" pe banca tehnică în urmă cu două săptămîni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.