Liga 1

Revine Chipciu, Popa trece pe bancă » Reghecampf pregăteşte schimbări în primul 11 al Stelei

Chipciu are 6 șuruburi în picior, pe care le va scoate cel mai probabil în vara viitoare

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alex va reveni printre titulari după această pauză competiţională.

Adrian Popa traversează cea mai nefastă perioadă de cînd a venit în Ghencea. Mijlocaşul dreapta adus de la Chiajna a pierdut contactul cu echipa naţională, iar acum are toate motivele să-şi simtă ameninţat şi locul în primul "11" la Steaua.

Alex Chipciu e din ce în ce mai aproape de forma fizică de dinainte de accidentarea suferită în luna mai. Fostul braşovean s-a refăcut după ce a avut tibia fracturată în 4 locuri şi de două săptămîni se pregăteşte cot la cot cu ceilalţi stelişti. Alex vrea să profite la maximum de pauza competiţională pentru a recupera din punct de vedere fizic.

În aceste condiţii, Laurenţiu Reghecampf i-a transmis preparatorului Thomas Neubert să-i facă un program special lui Chipciu. Antrenorul vrea să-l titularizeze cu Pandurii, la Tîrgu-Jiu, pe 23 noiembrie, urmînd să mizeze pe el şi împotriva lui Schalke, trei zile mai tîrziu. De cînd a reluat antrenamentele, Alex a prins 4 meciuri în tricoul Stelei, bifînd 187 de minute în total.

Popa a fost titularul postului cît timp Chipciu a fost indisponibil, dar în ultima perioadă evoluţiile lui au fost din ce în ce mai modeste. Mijlocaşul dreapta a strîns în acest sezon 21 de prezenţe pe teren, în toate competiţiile, şi a reuşit 3 goluri.

4 luni şi jumătate a stat Alex cu piciorul în ghips în vară, după accidentarea suferită pe 10 mai, la derbyul cu Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.